Виховання, як процес удосконалення особистості - Михайлюк, В. О. (My University, 2013)
Розглядаються мета, принципи, прийоми, форми організації виховного процесу.
Михайлюк, В. О. Виховання, як процес удосконалення особистості / В. О. Михайлюк // Матеріали Всеукр. наук.-метод. конф. "Культура безпеки – запорука сталого розвитку суспільства" (БЖДС – 2013). – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: удосконалення особистості; принципи виховання; система виховання; педагогічна діяльність; організація виховного процесу