Індикатори інноваційного розвитку економіки і промислових підприємств - Ніцун, Х. І. (My University, 2019)
Отримання лідируючих позицій на конкурентному ринку можливе лише завдяки інноваційній діяльності та розвитку промислових підприємств, ефективному використанню нових знань та досягнень науково-технічного прогресу. Критерії, за якими оцінюється інноваційна діяльність підприємств, стають головними у визначенні економічної міцності країни та її перспектив на світовому ринку. Розглядаються рейтинги країн світу та України за результатами інноваційної діяльності.
Indicators of innovation development of economi and industry
Ніцун, Х. І. Індикатори інноваційного розвитку економіки і промислових підприємств / Х. І. Ніцун // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 54–59.
Keywords: інновації; інноваційний розвиток; промислові підприємства; проблеми; рейтинг; innovation; innovative development; industry; challenges; rating