Словник сучасних історичних термінів - Матвієнко Людмила Володимирівна (My University, 2024)
Методичне видання «Словник сучасних історичних термінів» допоможе опанувати академічний матеріал з навчального курсу «Історія України та української культури», вивчити категоріальний апарат дисципліни, розширити лексичний запас та ознайомитися з тлумаченням історичних виразів. Призначено для студентів вищих навчальних закладів різних рівнів акредитації денної та заочної форм навчання.
Матвієнко, Л. В. Словник сучасних історичних термінів : метод. вказівки для студентів денної та заочної форм навчання / Л. В. Матвієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 216 с.