Дискусійні питання теоретичного мовознавства у викладанні курсу морфології - Дубова, О. А. (My University, 2015)
Проаналізовано критерії класифікації слів за лексико-граматичними розрядами. Встановлено поділ іменників, прикметників, дієслів на лексико-граматичні розряди згідно з особливостями морфологічних категорій цих частин мови. Виявлено доцільність та інформативність такої класифікації.
Дубова, О. А. Дискусійні питання теоретичного мовознавства у викладанні курсу морфології / О. А. Дубова // Славута : зб. наук. пр. – Дніпропетровськ : Вид. Біла К. О., 2015. – Вип. 7. – С. 28–34.
Keywords: морфологія; частини мови; лексико-граматичний розряд; класифікація; морфологічна категорія; morphology; parts of speech; lexical-grammatical types; classification; morphological category