Repair, maintenance and modernization of vehicles: accounting and analytical issues - Гавриленко, Н. В. (My University, 2021)
Дослідження наводить незаперечний факт: підприємству, яке використовує основні засоби загалом і транспортні засоби зокрема, важливо визначити класифікацію ремонтних операцій, оскільки помилки можуть призвести до завищених витрат, неправильного визначення балансової вартість транспортних засобів. Наслідками таких помилок є спотворення фінансової звітності, об’єкту оподаткування ПДВ та податком на прибуток, єдиним податком. Таким чином, правильна класифікація витрат на обслуговування і ремонт автомобілів допоможе бухгалтеру підприємства точно відобразити їх в обліковому записі, а отже, уникнути можливих штрафних санкцій.
Гавриленко, Н. В. Repair, maintenance and modernization of vehicles: accounting and analytical issues / Н. В. Гавриленко // Матеріали XІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених "Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність" ("Форвард–2021"). В 2 т. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – Т. 2. – С. 195–198.
Keywords: облік; основні засоби; ремонт; аналіз; обліково-аналітичне забезпечення