Теорія автоматичного керування - Шарейко, Д. Ю.; Білюк, І. С.; Фоменко, А. М.; Савченко, О. В. (My University, 2017)
Вказівки охоплюють другу частину курсу "Теорія автоматичного керування", яка присвячена дослідженню нелінійних систем автоматичного керування. Усі лабораторні роботи виконуються із застосуванням обчислювальної техніки та пакета програм МВТУ. Призначено для студентів електротехнічних та інших спеціальностей, які вивчають курс теорії автоматичного керування.
Теорія автоматичного керування [Електронний ресурс] : метод. вказівки : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM. У 2 ч. Ч. 2. Нелінійні системи / Д. Ю. Шарейко, І. С. Білюк, А. М. Фоменко, О. В. Савченко. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: нелінійна система керування; типові ланки; нелінійна статична характеристика; математична модель; перехідна характеристика; показники якості керування; поліпшення точності керування; стійкість