Сучасний дизайн меблів в Україні: новації, перспективи, художні особливості - Одробинський, Ю. В.; Odrobinsky, Y. V. (My University, 2011)
Стаття присвячена особливостям розвитку меблевого виробництва на сучасному етапі, де визначено класифікацію якості, технологічні і композиційні принципи виготовлення меблів
The modern design of furniture in Ukraine: innovations, perspectives, artistic features
Одробинський, Ю. В. Сучасний дизайн меблів в Україні: новації, перспективи, художні особливості = The modern design of furniture in Ukraine: innovations, perspectives, artistic features / Ю. В. Одробинський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 112–114.
Keywords: офісні меблі; класифікація; художні меблі; технології і освіта; інновації і перспектива; office furniture; classification; art furniture; technology; innovation and perspective