Цифрові інновації Shipbuilding 4.0 в виробництві, навчальному процесі і наукових дослідженнях - Король Ю. М.; Любицька Н. Г.; Korol Y. U.; Lyubitskaia N. (My University, 2021)
Виконано аналіз сучасних комп’ютеризованих систем проектування (CAD), інженерного аналізу (CAE) і виготовлення (CAM), що забезпечують безумовне підвищення якості, економічної ефективності і конкурентоспроможності підприємств суднобудівної галузі України. Визначено основні досягнення та існуючі проблеми бакалаврату і магістратури в опануванні CAD CAE і CAM системами в НУК. Сформульовано основні напрямки використання CAD CAE і CAM систем в наукових дослідженнях та виконанні дослідницьких робіт для проектних і виробничих організацій аспірантами і науковцями НУК.
Numerical innovations shipbuilding 4.0 in production, educational process and research
Король, Ю. М. Цифрові інновації Shipbuilding 4.0 в виробництві, навчальному процесі і наукових дослідженнях = Numerical innovations shipbuilding 4.0 in production, educational process and research / Ю. М. Король, Н. Г. Любицька // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 27–30.