Характеристики резонансного інвертора з автогенерацією для індуктивної зарядки - Павлов Г. В.; Обрубов А. В.; Вінниченко І. Л.; Pavlov Gennadii; Obrubov Andrey; Vinnychenko Iryna (My University, 2022)
Робота містить результати експериментальних досліджень залежностей робочої частоти і вихідного струму від коефіцієнту магнітного зв’язку між котушками індукторів та від частот полюсів фільтру в зворотному зв’язку резонансного інвертора індуктивного зарядного пристрою. Ці дослідження дали корисну інформацію для подальших теоретичних дослідів. Експериментальний зразок зарядного пристрою живиться від однофазної мережі 220 В, має потужність 250 Вт і номінальну напругу акумулятора 12 В.
Characteristics of resonant inverter with self-generation for inductive charging
Павлов, Г. В. Характеристики резонансного інвертора з автогенерацією для індуктивної зарядки = Characteristics of resonant inverter with self-generation for inductive charging / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, І. Л. Вінниченко // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 320–324.
Keywords: автогенерація; індуктивний зарядний пристрій; резонансний контур; резонансний перетворювач; фазозсуваючий фільтр; self-generation; inductive charger; resonant circuit; resonant converter; phase-shifting filter