Практикум зі зварювання - Драган, Станіслав Володимирович; Лабарткава, Андрій Володимирович (My University, 2008)
Практикум охоплює основні питання навчальних дисциплін "Основи зварювального виробництва" та "Технологія конструкційних матеріалів". Містить у собі викладення сутності основних процесів зварювання, положень технології зварювання конструкційних матеріалів, методики практичної оцінки зварювально-технологічних показників різних способів зварювання та устаткування. Призначений для студентів, що навчаються за програмами підготовки бакалаврів з таких напрямів: суднобудування та океанотехніка, теплоенергетика, енергомашинобудування, інженерна механіка та машинобудування.
Драган, С. В. Практикум зі зварювання : навч. посібник / С. В. Драган, А. В. Лабарткава. - Миколаїв : НУК, 2008. - 68 с.
Keywords: практикум; навчальний посібник; зварювальне виробництво; основні процеси зварювання; технології зварювання; способи зварювання