Дослідження та застосування технології blockchain в діяльності дилерської компанії - Прочан М. М. (My University, 2023)
Дипломна робота на тему «Дослідження та застосування технології blockchain в діяльності дилерської компанії». У дипломній роботі було проведено розробку інформаційної системи, сформовано вимоги до дистанційної системи продажів і організації дилерської мережи на основі технології blockchain. У роботі наведені результати формування вимог до системи. Також були освітлені питання математичного, технічного та інформаційного забезпечення – теоретичні та практичні аспекти: описаний склад та організація інформаційного забезпечення (структура інформаційного забезпечення, призначення баз даних, принципи організації інформаційного забезпечення). Була розроблена концепція системи та варіанти її реалізації. Збудована схема організаційної структури, контекстна діаграма потоків даних нульового та першого рівня системи продажів та організації дилерської мережі. Також у роботі виконані розділи з економіки, охорони праці, охорони навколишнього середовища та цивільної оборони. Магістерська робота викладена на 132 сторінках друкованого тексту, містить 13 рисунків, 33 таблици, 5 додатків та список використаних джерел з 9 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Research and application of blockchain technology in the activities of a dealership company
Прочан, М. М. Дослідження та застосування технології blockchain в діяльності дилерської компанії = Research and application of blockchain technology in the activities of a dealer company : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / М. М. Прочан ; наук. кер. Л. О. Латанська. – Херсон : ХННІ НУК, 2023. – 132 с.
Keywords: блокчейн; розподілений реєстр; дилерська компанія; цифрові транзакції; смарт-контракти; криптографічний захист; прозорість операцій; управління даними; фінансові технології; децентралізовані системи; 122 ''Комп’ютерні науки''; blockchain; distributed ledger; dealer company; digital transactions; smart contracts; cryptographic security; transaction transparency; data management; financial technologies; decentralized systems