Методика навчання варіативності рухливих навичок спортсменів в академічному веслуванні - Семенов, А. С.; Семенова, І. Л.; Semenov, A. S.; Semenova, I. L. (My University, 2017)
Навчання варіативності рухливих навичок в режимі роботи екіпажу (в залежності від рішень тактичних завдань у змагальній боротьбі, зміни темпу веслування, зміни ритму веслування)
Teaching methods skills variability agile athletes in rowing
Семенов, А. С. Методика навчання варіативності рухливих навичок спортсменів в академічному веслуванні = Teaching methods skills variability agile athletes in rowing / А. С. Семенов, І. Л. Семенова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – Вип. 10. – С. 79–80.
Keywords: темп; ритм веслування; варіативність; рухливі навички; tempo; rhythm rowing; variation; outdoor skills