Антиінфляційні механізми в умовах війни - Мігай Н. Б. (My University, 2025)
У роботі розглядаються основні інструменти стримування інфляційних процесів в умовах воєнного стану в Україні. Зокрема, проаналізовано низку заходів реалізованих українським урядом, серед яких монетарна та фіскальна політика, цінове регулювання та регулювання зовнішньоекономічної діяльності. Підкреслено важливість комплексного підходу до боротьби з інфляцією в умовах невизначеності та макроекономічної нестабільності.
Anti-inflationary mechanisms in war conditions
Мігай, Н. Б. Антиінфляційні механізми в умовах війни = Anti-inflationary mechanisms in war conditions / Н. Б. Мігай // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 733–736.
Keywords: інфляція; антиінфляційні механізми; заходи стримування інфляції; воєнний стан; іnflation; anti-inflationary mechanisms; measures to curb inflation; martial law