Матеріали до історії Гуманітарного інституту НУК: короткий огляд - Бобіна, О. В.; Bobina, O. V. (My University, 2018)
Історія вищих навчальних закладів є частиною історії освіти. Автор описує основні події історії Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК. Цей матеріал є важливими для всієї історії НУК і ННГІ
The materials to history of the Humanitarian institute of NUS: shot review
Бобіна, О. В. Матеріали до історії Гуманітарного інституту НУК: короткий огляд = The materials to history of the Humanitarian institute of NUS: shot review / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2018. – Вип. 11. – С. 5–7.
Keywords: історія; гуманітарний інститут; НУК; Миколаїв; history; humanitarian institute; NUS; Mykolaiv