Початки друкарства в Миколаєві: історія становлення та розвитку - Кабакова Евеліна; Матвієнко Л. В. (My University, 2025)
У статті проаналізовано становлення друкарської справи в Миколаєві, історія відкриття друкарень та публікації першої газети «Миколаївський вісник».
Кабакова, Е. Початки друкарства в Миколаєві: історія становлення та розвитку / Е. Кабакова, Л. В. Матвієнко // Матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. студ. і молодих вчених "Журналістика і медіа в умовах цифрових трансформацій". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 67–68.
Keywords: газета; друкарня; засновник; друкарство; Миколаїв