Вдосконалення конструкції поршневої групи для газового двигуна потужністю 580 кВт. Прототип – 6ГЧН25/34. - Гайченя Руслан Олегович (My University, 2024)
Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на тему «Вдосконалення конструкції поршневої групи для газового двигуна потужністю 580 кВт. Прототип - 6ГЧН25/34» складається із вступу, 4 розділів, висновку та додатків: 2–х специфікацій та 5-х листів креслень формату А4. В текстовій частині пояснювальної записки приведений опис конструкції газового двигуна-прототипу 6ГЧН25/34, розраховані робочий процес, тепловий баланс та динаміка проектованого двигуна. Значне місце в кваліфікаційній роботі зайняла розробка конструкції поршневої групи, яка забезпечує підвищення надійності та ресурсних показників двигуна завдяки покращенню роботи поршневих кілець, що стало можливим завдяки застосуванню поршня складеної конструкції. В кваліфікаційній роботі також розроблені заходи з охорони праці та захисту навколишнього середовища, зроблено загальні висновки по виконаній роботі.
Гайченя, Р. О. Вдосконалення конструкції поршневої групи для газового двигуна потужністю 580 кВт. Прототип – 6ГЧН25/34 : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Р. О. Гайченя ; наук. кер. О. І. Грабовенко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2024. – 61 с.
Keywords: газовий двигун; робочий процес; поршень; тронк; головка; поршневі кільця; охорона праці; захист навколишнього середовища; 142 ''Енергетичне машинобудування''; gas engine; working process; piston; trunk; head; piston rings; labor protection; environmental protection