Управління проєктами: об'єкти, суб'єкти, інструментарій та процеси управління - Чернова Лб. С.; Журавель І. А.; Чернова Лд. С.; Комишник В. І. (My University, 2025)
У навчальному посібнику авторами висвітлено технологію процесу управління проєктів, розкриті науково-методологічні та практико-орієнтовані основи та підходи до процесу управління проєктами, представлена їх класифікація та змістовне наповнення. Посібник розкриває такі механізми як управління структурою проєкту, управління людськими ресурсами, управління термінами проєкту, його вартістю, змістом, якістю, ризиками, безпекою та ін. Приділено увагу питанням побудови та функціонування проєктної команди та побудові плану проєкту за допомогою програмного продукту MS Project.
Управління проєктами: об'єкти, суб'єкти, інструментарій та процеси управління : навч. посібник для спец. "Комп’ютерні науки" освітньої програми "Управління проєктами"/ Лб. С. Чернова, І. А. Журавель, Лд. С. Чернова, В. І. Комишник. – Харків : Факт, 2025. – 106 с.