Розробка інформаційної системи управління аптекою на базі досліджень логістики та реалізації товару - Дихтяр, В. Г. (My University, 2021)
Магістерська робота «Розробка інформаційної системи управління аптекою на базі досліджень логістики та реалізації товару» присвячена підвищенню ефективності реалізації лікарських засобів за рахунок впровадження сучасної інформаційної системи управління, що розробляється. Цільовим призначенням роботи є проведення дослідження логістики постачання та безперебійної реалізації лікарських засобів, а також супутніх товарів медичного призначення населенню. Програма написана мовою програмування Java. Розроблене програмне забезпечення функціонує під управлінням операційної системи Windows. Магістерська робота описує діяльність підприємства та дано характеристику його виробничої структури, дослідження логістики та реалізації лікарських засобів для мінімізації витрат працівників з контролю за наявності продукції, що покладено в основу розробки системи управління аптекою, містить розділ присвячено розробці концепції системи, що визначає основні положення проекту, процес розробки технічного проекту, розділи економіки, охорони праці, охорони навколишнього середовища, а також текст програми, інструкцію користувача. Магістерська робота виконана на 160 сторінках, містить 13 рисунків, 4 таблиці, 5 додатків та список використаної літератури з 14 найменувань.
Дихтяр, В. Г. Розробка інформаційної системи управління аптекою на базі досліджень логістики та реалізації товару : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / В. Г. Дихтяр ; наук. кер. В. Ф. Ажищев. – Миколаїв : НУК, 2021. – 175 с.
Keywords: аптечні інформаційні системи; дослідження логістики і реалізації товару; управління аптекою; 122 “Комп’ютерні науки“; pharmacy information systems; logistics research and sales of goods; pharmacy management