Дослідження систем контролю та адміністрування ЗВО та розробка спрощеного механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО - Михалко, М. І. (My University, 2021)
Темою роботи є дослідження систем контролю та адміністрування ЗВО та розробка спрощеного механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО. Система спрямована на підвищення показників відвідуваності університету та скорочення затрат часу робітників університету. В роботі виконано аналіз діяльності об’єкта та його організаційної структури, визначені недоліки системи контролю та адміністрування відвідуваності університету, сформовані вимоги до автоматизованої інформаційної системи контролю та адміністрування відвідуваності університету та проведено аналіз існуючих рішень. На основі вимог до інформаційної системи розроблено концепцію та проектні рішення автоматизованої інформаційної системи. Розробка проектних рішень складається з загальносистемних рішень, рішень з інформаційного, програмного та технічного забезпечення. Також здійснено реалізацію спрощеного механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО, описано причини відсутності можливості здійснити розрахунки економічної ефективності впровадження системи. В результаті роботи було розроблено спрощений механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО, що має веб-інтерфейс та мобільний додаток. Робота викладена на 110 сторінках друкованого тексту, містить 14 рисунків, 3 таблиці, список використаної літератури з 28 найменувань та 2 додатки.
Михалко, М. І. Дослідження систем контролю та адміністрування ЗВО та розробка спрощеного механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / М. І. Михалко ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 113 с.
Keywords: 122 “Комп’ютерні науки“