ПСИХОЛОГІЯ РЕКЛАМИ ТА ПАБЛІК РІЛЕЙШНЗ - Литвиненко Ірина Сергіївна (Торубара В.В, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для забезпечення самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого рівня: психологів з навчальної дисципліни «Психологія реклами та Паблік рілейшнз». У посібнику виділяється два окремих самостійних блока: «Психологія реклами» та «Паблік рілейшнз», кожен з яких включає в собі низку лекційних тем, практичних завдань з контрольними запитаннями. Також, міститься рубрика « Перевір себе сам». Посібник має практико-орієнтовний характер, покликаний підвищити якість засвоєння навчального матеріалу в повному обсязі.