Характеристики самооцінки при її стійкості та нестійкості - Зінько, О. В.; Zin'ko, O. V. (My University, 2009)
Проаналізовано особливості стійкої та нестійкої самооцінки на матеріалі ранньої зрілості. Виявлені зниження висоти профілів і модифікація структури самооцінки при її нестабільності; розглядаються змістовні змінення оцінки себе, а також ймовірні причини виникнення нестійкої самооцінки
Зінько, О. В. Характеристики самооцінки при її стійкості та нестійкості / О. В. Зінько // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 205–212.
Keywords: самооцінка; стійкість/нестійкість; впевненість у собі; соціальні контакти; self-esteem; stability/instability; self-confidence; social contacts