Майнові права автора літературного твору - Ломакіна, О. А.; Дубинський, О. Ю.; Lomakina, E. A.; Dubinskii, J. Yu. (My University, 2015)
Стаття присвячена проблемам правого регулювання майнових прав автора літературного твору
Property rights of the autor of a literary word
Ломакіна, О. А. Майнові права автора літературного твору / О. А. Ломакіна, О. Ю. Дубинський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 49–54.
Keywords: автор; майнові права; літературний твір; an author; property rights; a literary work