Роль альметрики у світових та вітчизняних бібліотекознавчих дослідження - Жигалкіна, М. С. (My University, 2016)
Альтметрики – показники, засновані на даних з соціальних мереж, які дають можливість відстежувати зміни наукових зв'язків більш оперативно і переглянути в цілому питання про те, як саме ми вимірюємо вплив роботи вчених на наукове середовище в цілому.
Жигалкіна, М. С. Роль альметрики у світових та вітчизняних бібліотекознавчих дослідження / М. С. Жигалкіна // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. «Бібліотека університету на новому етапі розвитку соціальних комунікацій», 1–2 груд. 2016 р. – Дніпро : ДНУЗТ, 2016. – Режим доступу : http://conflib.diit.edu.ua/BUN_16/paper/view/4656
Keywords: альтметрики; альтметричні показники; інфометрія; бібліотекознавчі ресурси