Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки - Іртищева, І. О.; Гросицька, О. Є. (My University, 2012)
У статті досліджено основні проблеми та особливості розвитку сучасної харчової промисловості України. Обґрунтовано основні пріоритетні напрями розвитку галузі в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни.
Іртищева, І. О. Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. О. Іртищева, О. Є. Гросицька // Агросвіт. – 2012. – № 13. – С. 26–29.
Keywords: харчова промисловість; продовольча безпека; розвиток; конкурентоспроможність; food industry; food safety; development and competitiveness