Управління портфелем проєктів аутсорсингової ІТ-компанії - Лопата М. М.; Lopata M. M. (My University, 2023)
Лопата М. М. «Управління портфелем проєктів аутсорсингової ІТ-компанії». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», освітньої програми «Управління проєктами». Миколаїв: Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. 2023 рік. 83 сторінки. В роботі досліджено теоретичні основи управління портфелем проєктів, проведено аналіз підходів до управління портфелем проєктів аутсорсиногової ІТ-компанії, удосконалено модель формування портфеля проєктів ІТ-компанії шляхом введення процедури кластеризації проєктів перед проведенням їх якісного та кількісного аналізу.
Management of the project portfolio of the outsourcing IT company
Лопата, М. М. Управління портфелем проєктів аутсорсингової ІТ-компанії = Management of the project portfolio of the outsourcing IT company : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / М. М. Лопата ; наук. кер. Л. С. Чернова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 83 с.
Keywords: ІТ-проєкт; портфель проєктів; аутсорсинг; життєвий цикл проєкту; 122 ''Комп’ютерні науки''; IT project; project portfolio; outsourcing; project life cycle