Удосконалення матеріально-технічного забезпечення підготовки спортсменів у веслуванні на байдарках і каное - Бурдін Денис Сергійович; Burdin Denys (НУК, 2024)
У роботі розглянуто вітчизняний і зарубіжний досвід управління матеріально-технічним забезпеченням спортивних проєктів у веслуванні на байдарках і каное та особливості його формування. Проаналізовано підходи до управління матеріально-технічним забезпеченням спортивними проєктами в закладах фізичної культури і спорту. Досліджено матеріально-технічне забезпечення спортивних проєктів в закладах фізичної культури і спорту. Визначено шляхи підвищення ефективності управління матеріально-технічним забезпеченням спортивних проєктів в закладах фізичної культури і спорту.
Improving the material and technical support for training athletes in canoeing
Бурдін, Д. С. Удосконалення матеріально-технічного забезпечення підготовки спортсменів у веслуванні на байдарках і каное = Improving the material and technical support for training athletes in canoeing : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / Д. С. Бурдін ; наук. кер. О. Ю. Савіна. – Миколаїв : НУК, 2024. – 98 с.
Keywords: веслування на байдарках і каное; спортивні проєкти; матеріально-технічне забезпечення; заклади фізичної культури і спорту; 017 ''Фізична культура і спорт''; kayaking and canoeing; sports projects; material and technical support; physical culture and sports facilities