Відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданою збройною агресією РФ проти України - Достдар Р. М.; Доля А. М.; Dostdar R.; Dolya A. (My University, 2024)
У тезах розглядаються питання правових та процесуальних питань відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданої збройною агресією рф проти України. Розглядається зміст шкоди як матеріальної так і моральної, юрисдикція справ, суб’єкти відповідальності. Також звернено увагу на механізм захисту прав та інтересів осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії рф.
Compensation of material and moral damage caused by the armed aggression of the Russia against Ukraine
Достдар, Р. М. Відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданою збройною агресією РФ проти України = Compensation of material and moral damage caused by the armed aggression of the Russia against Ukraine / Р. М. Достдар, А. М. Доля // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". –Миколаїв : НУК, 2024. – С. 829–833.
Keywords: збройна агресія; матеріальна шкода; маральна шкода; позов; злочин; armed aggression; material damage; moral damage; lawsuit; crime