Система керування електроприводом жалюзі - Онищенко Олег Вікторович (My University, 2025)
Об'єм пояснювальної записки складає 104 аркуша, вона містить 4 розділи, 27 ілюстрацій, 9 таблиць та найменувань в списку використаної літератури та 8 аркушів мультимедійної презентації. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та проєктуванню системи керування електроприводом жалюзі. Розроблена система базується на мікроконтролері ESP32 та забезпечує як ручне, так і автоматизоване управління положенням ламелей. В роботі подано характеристику основних компонентів системи, таких, як датчик освітленості BH1750, драйвер ULN2003 та кроковий двигун 28BYJ-48. Складено структурну та електричну схеми, обґрунтовано вибір елементної бази. Розроблено програмне забезпечення, що дозволяє керування через Wi-Fi по протоколу TCP/IP, з можливістю логування, налаштування за освітленістю та часом. Для демонстрації алгоритмів роботи системи використано блок-схеми та методи програмної реалізації. Крім того, в роботі розглянуті питання з охорони праці. Додатки містять слайди мультимедійної презентації (Додаток А).
Онищенко, О. В. Система керування електроприводом жалюзі : бакалаврська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / О. В. Онищенко ; наук. кер. А. В. Іванов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 113 с.
Keywords: система керування; жалюзі; електропривод; автоматизація; мікроконтролер ESP32; Wi-Fi керування; ручне та автоматичне керування; бездротові технології; гібридні системи; 141 ''Електроенергетика; електротехніка та електромеханіка''