Інноваційно-інвестиційне забезпечення розвитку екологічного менеджменту промислових підприємств - Бойко, Є. О.; Савчук, М. В.; Boyko, Evgeniia A.; Savcbuk, Maryna V. (My University, 2015)
Робота присвячена дослiдженню проблеми iнновацiйно-iнвестицiйноrо забезпечення розвитку екологiчного менеджменту промислових пiдприємств. Розкрито передумови розвитку екологiчного менеджменту на вiтчизняних пiдприємствах. Теоретично обґрунтовано класифiкацiю iнновацiй в екологiчному менеджментi. Запропоновано iнновацiйнi заходи для пiдвищення рiвня екологічних знань серед менеджерiв вiтчизняних промислових пiдприємств. Визначено основнi напрями державної полiтики пiдтримки iнновацiйно-iнвестицiйної дiяльностi в екологiчному менеджментi. Обґрунтовано переваги вiд впровадження iннвестицiйно-iнновацiйної моделi розвитку промислових пiдприємств в забезпеченнi екологiчного менеджменту.
Бойко, Є. О. Інноваційно-інвестиційне забезпечення розвитку екологічного менеджменту промислових підприємств = Innovation and investment provision for the environmental management development at industrial enterprises / Є. О. Бойко, М. В. Савчук // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 4 (460). – С. 120–125.
Keywords: екологiчний менеджмент; iнновацiї; iнвестицiї; iнвестицiйно-iнновацiйна модель; екологiчнi iнновацiї; промислове пiдприємство; экологический менеджмент; инновации; инвестиции; инвестиционно-инновационная модель; экологические инновации; промышленное предприятие; environmental management; innovation; investment; investment and innovation model; environmental innovations; industrial enterprise