Методичні вказівки до лабораторних робіт з електричними машинами. Ч. 2. Електричні машини змінного струму - Кімстач, Олег Юрійович; Ставинський, Андрій Андрійович; Чекунов, Володимир Костянтинович (My University, 2003)
Здійснюється дослідження електричних машин змінного струму. Наведені основні аналітичні співвідношення та графіки, які допомагають вивчити електромагнітні процеси, що стосуються випробуваних машин. Подані методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з курсу "Електричні машини".
Методичні вказівки до лабораторних робіт з електричними машинами. У 3 ч. Ч. 2. Електричні машини змінного струму / О. Ю. Кімстач, А. А. Ставинський, В. К. Чекунов. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; електричні машини; змінний струм; суднові електроенергетичні системи; електромагнітні процеси