Управління маркетинговою діяльністю міжнародних організацій - Крамаренко Олександра Олександрівна (My University, 2025)
Крамаренко О. О. «Управління маркетинговою діяльністю міжнародних підприємств». Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра за спеціальністю 073 – Менеджмент, Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв – 2025. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних положень та розробці практичних рекомендаій щодо управління маркетинговою діяльністю на міжнародних підприємствах. Дослідження присвячено теоретичним аспектам управління маркетинговою діяльністю підприємств. В ході написання роботи було розглянуто теоретичні засади поняття, змісту, специфіки та форм маркетингу в умовах здійснення міжнародної діяльності, особливості здійснення маркетингової діяльності міжнародних підприємств, організаційно-методичні засади управління маркетинговою діяльністю та проаналізовано світовий досвід організації та управління марктеинговою діяльністю саме на міжнародній арені тощо. В ході проведення маркетингових досліджень діяльності підприємства PARKER INTERNATIONAL CZECH s.r.o. було виокремлено та проаналізовано проблеми при організації маркетингової діяльності, а також на основі результатів розроблено напрями вдосконалення управління маркетингом.
Management of marketing activities of international enterprises
Крамаренко, О. О. Управління маркетинговою діяльністю міжнародних організацій = Management of marketing activities of international enterprises : магістерська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / О. О. Крамаренко ; наук. кер. Є. О. Бойко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 106 с.
Keywords: міжнародний маркетинг; маркетингова діяльність; управління; підприємство; економіка; стратегія; 073 ''Менеджмент''; international marketing; marketing activity; management; enterprise; economy; strategy