Зменшення ризиків негативного впливу на довкілля промислових підприємств - Кісєтов Ю. В.; Kisetov Yu. (My University, 2022)
Проаналізовано роль і місце екологічного страхування промислових підприємств, сформульовано основні тези моделі страхування при короткотерміновому і довготерміновому впливі діяльності підприємства на довкілля.
Reducing the Risks of Negative Impact on the Environment of Industrial Enterprises
Кісєтов, Ю. В. Зменшення ризиків негативного впливу на довкілля промислових підприємств = Reducing the Risks of Negative Impact on the Environment of Industrial Enterprises / Ю. В. Кісєтов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 256–258.