Системний аналіз роботи салону акваріумістики з розробленням вебзастосунку - Гришак Єлизавета Олегівна (My University, 2025)
Об’єктом проектування є система керування бізнес-процесами салону акваріумістики. Мета роботи - створення вебзастосунку для автоматизації бізнес-процесів. У ході проектування застосовано методи системного аналізу, розроблено архітектуру клієнт-серверної системи з використанням Spring Boot і PostgreSQL. У результаті створено прототип інформаційної системи з модулями обліку товарів, замовлень, клієнтів, аналітики та інтернет-магазину. Система має адаптивний інтерфейс, підтримує багаторольову модель доступу та може масштабуватись. Проєкт рекомендований для впровадження в салоні «REEF» (м. Миколаїв). Вебзастосунок перебуває на стадії дослідної експлуатації, в межах якої здійснюється тестування функціональних компонентів системи та підготовлення персоналу до практичного використання програмного забезпечення.
Гришак, Є. О. Системний аналіз роботи салону акваріумістики з розробленням вебзастосунку : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / Є. О. Гришак ; наук. кер. О. І. Маршак. – Миколаїв : НУК, 2025. – 94 с.
Keywords: вебзастосунок; системний аналіз; автоматизація; акваріумістика; бізнес-процес; Spring Boot; PostgreSQL; 124 "Системний аналіз"; web application; system analysis; automation; aquaristics; business process