Права людини чи лише права озброєних конфліктів: що саме діє під час війни? - Коверний О. О.; Гавриленко Н. В. (Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, 2023)
Вважаємо, що в кожному озброєному конфлікті стороною якого була Росія, мали місце порушення захисту цивільних осіб і об'єктів під час цього конфлікту. Зневага безпекою громадян, які постійно проживають на території озброєного конфлікту, є візитною картою Росії під час втручання в цей конфлікт. Недотримання норм конвенцій є прямим порушенням зобов'язань, які взяла на себе Росія, підписавши документи.
Коверний, О. О. Права людини чи лише права озброєних конфліктів: що саме діє під час війни? / О. О. Коверний, Н. В. Гавриленко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Наукове сьогодення: перспективи розвитку регіональної науки". – Запоріжжя ; Мелітополь : МДПУ, 2023. – С. 223–225.
Keywords: права людини; право на життя; закон; міжнародне гуманітарне право; захист прав людини