Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ТОВ ВК "Агро-Нова") - Пен, Валерія Олегівна; Pen, V. O. (My University, 2023)
Пен В.О. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства ( на прикладі ТОВ ВК «Агро-Нова»» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2023. Розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Наведена характеристика підприємства ТОВ ВК «Агро-Нова», проаналізовані його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який довів доцільність запропонованих заходів.
Пен, В. О. Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ТОВ ВК "Агро-Нова" : бакалаврська робота ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / В. О. Пен ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 78 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; enterprise; planning; business plan; economic efficiency