Дослідження екологічних ризиків антропогенного навантаження на екологічні системи обмежених акваторій морських суднохідних каналів - Тимченко, І. В.; Мотигіна, В. С.; Tymchenko, Inna V.; Motyhina, Victoria S. (My University, 2017)
Анотація. Представлено результати дослідження екологічних ризиків антропогенного навантаження на екологічні системи обмежених акваторій морських суднохідних каналів і визначено основні категорії екологічних ризиків. Розроблено структурну схему ризиків антропогенного навантаження на екологічні системи обмежених акваторій морських суднохідних каналів.
Тимченко, І. В. Дослідження екологічних ризиків антропогенного навантаження на екологічні системи обмежених акваторій морських суднохідних каналів = Study of environmental risks of the human load on the ecosystems of confined water areas of seaway canals / І. В. Тимченко, В. С. Мотигіна // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 4 (471). – С. 99–102.
Keywords: екологічна безпека; ризик; акваторія; забруднення; антропогенний вплив; экологическая безопасность; риск; акватория; загрязнение; антропогенное влияние; environmental safety; risk; water area; pollution; human impact