Керування спеціальною підготовкою веслярів - Мігель, Л. Й.; Смірнова, І. М.; Мігель, О. А.; Migel, L. I.; Smirnova, І. N.; Migel, О. А. (My University, 2009)
Підвищення ефективності управління тренувальним процесом є головним чинником в спорті і призводить до зниження затрат часу, а також матеріальних ресурсів для досягнення високих спортивних результатів
Мігель, Л. Й. Керування спеціальною підготовкою веслярів / Л. Й. Мігель, І. М. Смірнова, О. А. Мігель // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 263–267.
Keywords: фізичні якості; функціональна підготовка; physical qualities; functional preparation