Дослідження web-технологій та розробка інформаційної системи хостингової компанії - Крамаренко, О. С.; Kramarenko, Oleksii (My University, 2021)
Дипломна робота присвячена розробці проекту інформаційної системи хостингової компанії. В роботі сформовані вимоги до системи, розроблені її концепції і проведено вибір найкращої системи. Дипломна робота містить основні проектні рішення за технічним, інформаційним та програмним забезпеченням, сформовано робоча документація розробленого програмного забезпечення. Дипломна робота викладена на 120 друкованих сторінках й містить: 20 рисунків, 26 таблиць, 5 додатків та список літератури з 10 найменувань.
Крамаренко, О. С. Дослідження web-технологій та розробка інформаційної системи хостингової компанії = Research of web-technologies and development of information system of the hosting company : магістерська робота ; спец. 126 ''Інформаційні системи та технології'' / О. С. Крамаренко ; наук. кер. М. В. Ушкац. – Миколаїв : НУК, 2021. – 113 с.
Keywords: інформаційна система; хостинг; web-технології; 126 ''Інформаційні системи та технології''; information system; hosting; web-technologies