Оптимальне проектування електромагнітних апаратів - Коваленко Олександр Ігорович; Kovalenko Oleksandr (My University, 2025)
У магістерській роботі виконане дослідження шляхів вдосконалення електричних апаратів з метою підвищення їх технічного рівня. Проведено аналіз типових конструктивних рішень електричних апаратів, визначені їх основні технічні показники та вимоги до них. Розглянуті методи та критерії параметричної оптимізації. Викладено алгоритм параметричної оптимізації електромагнітного електричного апарата. Наведено приклад застосування запропонованого алгоритму оптимізації для типового проєктного завдання електромагнітних електричних апаратів.
Optimal design of electromagnetic devices
Коваленко, О. І. Оптимальне проектування електромагнітних апаратів = Optimal design of electromagnetic devices : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / О. І. Коваленко ; наук. кер. О. Ю. Кімстач. – Миколаїв : НУК, 2025. – 80 с.
Keywords: алгоритм; електричний апарат; метод; оптимізація; 141 ''Електроенергетика; електротехніка та електромеханіка''; algorithm; electrical device; method; optimization