Інформаційне забезпечення системи логістичного управління підприємства - Мельник, А. І.; Запорожець, І. М. (My University, 2019)
Доповідь присвячена розгляду корпоративної інформаційної системи, яка представлена в Україні – SAP R/3. Розглянуто її структуру та етапи реалізації з метою удосконалення системи логістичного управління підприємством.
Мельник, А. І. Інформаційне забезпечення системи логістичного управління підприємства / А. І. Мельник, І. М. Запорожець // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 230–233.
Keywords: управління; логістика; інформаційні системи; конкурентоздатність; бізнес-процеси