Оцінка та прогнозування банкрутства підприємства - Подима Ангеліна Юріївна; Podyma Anhelina (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи оцінки та прогнозування банкрутства підприємства. Здійснений комплексний аналіз фінансового стану ПрАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат» за 2022–2024 рр. На основі отриманих результатів запропоновано рекомендації щодо впровадження системи прогнозування та мінімізації ризиків банкрутства підприємства.
Assessment and prediction of enterprise bankruptcy
Подима, А. Ю. Оцінка та прогнозування банкрутства підприємства = Assessment and prediction of enterprise bankruptcy : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / А. Ю. Подима ; наук. кер. Г. К. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 72 с.
Keywords: банкрутство; показники ліквідності; показники платоспроможності; показники фінансової стійкості; санація; показники прибутковості; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; bankruptcy; liquidity indicators; solvency indicators; financial stability indicators; financial rehabilitation; profitability indicator