Концептуальна модель ціннісно-орієнтованого управління портфелями проектів наукомістких підприємств - Савіна, О. Ю.; Savina, Oksana Yu. (My University, 2017)
Анотація. Розглянуто необхідність удосконалення портфельного управління наукомісткими підприємствами на основі ціннісно-орієнтованого підходу. Виділено базові стратегічні цінності наукомісткого підприємства, на основі яких запропоновано формування його ціннісного поля. Сформовано концептуальну модель ціннісно-орієнтованого управління портфелями проектів наукомістких підприємств. Визначено, що процеси управління портфелями проектів повинні бути інтегровані з мінімізацією ризиків портфелів проектів і між собою, що, як наслідок, призведе до оптимізації стратегічних цінностей наукомісткого підприємства.
Савіна, О. Ю. Концептуальна модель ціннісно-орієнтованого управління портфелями проектів наукомістких підприємств = Conceptual model of the value-oriented management of project portfolios of science-based enterprises / О. Ю. Савіна // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 4 (471). – С. 82–88.
Keywords: портфелі проектів; ціннісно-орієнтований підхід; управління портфелями проектів; наукомісткі підприємства; портфели проектов; ценностно-ориентированный подход; управление портфелями проектов; наукоемкие предприятия; project portfolio; portfolio management; value-oriented approach; science-based enterprises