Versatile level sensor for marine alternative fuels and cargo - Жуков Ю. Д.; Зівенко О. В. (My University, 2022)
Подано короткий огляд та аналіз майбутніх чистих видів палива. Представлено концепцію універсального датчика для перспективного моніторингу якості морського альтернативного палива на борту судна. Головні особливості ідеї – універсальність, надійність і висока точність контролю ефективності рушійної установки незалежно від типу палива і відмінностей його властивостей.
Keywords: alternative fuels; sensory m onitoring system; propulsion efficiency; m onitoring