Стратегія розвитку суднобудування України: соціальний аспект - Сторчак М. А.; Харитонов Ю. М.; Storchak Mykola; Kharytonov Yuriy (My University, 2023)
Розробка Стратегії розвитку суднобудування України потребує врахування соціальних питань працівників галузі. Розглянуті основні завдання щодо забезпечення положень соціально-трудового права та інтересів працівників.
Shipbuilding development strategy of Ukraine: social aspect
Сторчак, М. А. Стратегія розвитку суднобудування України: соціальний аспект = Shipbuilding development strategy of Ukraine: social aspect / М. А. Сторчак, Ю. М. Харитонов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 704–706.
Keywords: суднобудування; стратегія; соціальні питання; shipbuilding; strategy; social issues