Модернізація системи керування електроприводом конвеєра - Куров Сергій Сергійович (My University, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи керування електроприводом перевантажувача мінеральних добрив. Розглянуті особливості роботи перевантажувача мінеральних добрив, виконано розрахунок потужності електропривода, здатного забезпечити необхідні технологічні показники установки. У роботі проведено синтез системи автоматичного керування, а також розрахунок параметрів електропривода. Для керування асинхронним двигуном було обрано частотний перетворювач MICROMASTER 420. Розроблена математична модель системи керування швидкістю електроприводу. Досліджено динаміку розробленої системи керування. Для забезпечення безпеки й зручності роботи персоналу були розглянуті такі питання охорони праці, як електробезпечність виробничого приміщення.
Keywords: система керування; конвеєр; електропривод; математична модель; динамічні властивості.; 141 "Електроенергетика електротехніка та електромеханіка"; control system; conveyor; electric drive; mathematical model; dynamic properties