Викладання філософських дисциплін у вищій школі як засіб мінімізації впливу прекарних практик на життєві стилі сучасного студента - Гончарова, О. О. (Миколаїв: МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2022)
У тезах доповіді описується сучасна роль філософських дисциплін в університетських навчальних курсах у справі мінімізації прекарних практик в життєвому стилі сучасного студента. Робиться акцент на тому, що саме філософські дисципліни сприяють дисципліні мислення, розвивають у студента такі компетентності, як структурування навчального матеріалу, можливість оперувати різноманітними ідеями, піддавати аналізу поданий матеріал, а, відтак, зберігати критичність і зваженість при стиканні з різноманітним неякісним контентом з області гуманітарних знань, який може підштовхувати до хаотизації соціальних практик молодої людини.
Гончарова, О. О. Викладання філософських дисциплін у вищій школі як засіб мінімізації впливу прекарних практик на життєві стилі сучасного студента / О. О. Гончарова // Матеріали доповідей всеукр. наук.-практ. конф. "Інноватика суспільствознавчої освіти ХХІ сторіччя: виклики і шляхи розвитку". – Миколаїв : МНУ ім. В. О. Сухомлинського. – 2016. – С. 19–20.
Keywords: філософські дисципліни; прекарність; студентство