Особливості політичної соціалізації в умовах сучасного українського суспільства - Кравчук, О. Ю.; Кravchuk, O. (My University, 2019)
Розглянуто процес політичної соціалізації особистості в Україні як єдність процесів предметно-практичного освоєння та соціалізації суб’єктів суспільно-політичних відносин, процес включення особистості в політичне життя суспільства.
Peculiarities of political socialization in modern Ukrainian society
Кравчук, О. Ю. Особливості політичної соціалізації в умовах сучасного українського суспільства = Peculiarities of political socialization in modern Ukrainian society / О. Ю. Кравчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2019. – Вип. 12. – С. 253–261.
Keywords: особистість; політична соціалізація особистості; цінності; норми; влада; демократія політичного життя; адаптація; інтеріоризація; первинна політична соціалізація; вторинна політична соціалізація; агенти політичної соціалізації; моделі політичної соціалізації; personality; political socialization of personality; of value; of norm; power; democracy of political life; adaptation; of internalizations; primary political socialization; secondary political socialization; agents of political socialization; models of political socialization