Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 8ЧН 16/24 (MAN 8L16/24H) - Войнов А. С. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку суднового двигуна внутрішнього згоряння, потужністю 880 кВт та 1200 хв-1. В якості базового був обраний двигун 8ЧН16/24 (MAN 8L16/24). В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також спроектований відцентровий насос системи охолодження. Розраховані основні системи двигуна та їх елементи. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 69 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А1.
Войнов, А. С. Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 8ЧН 16/24 (MAN 8L16/24H) : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / А. С. Войнов ; наук. кер. Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2023. – 67 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; вихідні гази; паливний насос високого тиску; система мащення; internal combustion engine; exhaust gases; high-pressure fuel pump; lubrication system