Кафедра автоматики Навчально-наукового інституту автоматики і електротехніки - Жигалкіна, М. С.; Панченко, Т. С.; Костирко, Т. М. (My University, 2017)
Бібліографічний покажчик містить перелік наукових та науковометодичних праць викладачів та співробітників кафедри автоматики Навчально-наукового інституту автоматики і електротехніки. Мета покажчика – відобразити наукові та науково-методичні праці вчених. До його складу увійшли монографії, підручники, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних наукових, науково-практичних конференціях, авторські свідоцтва і патенти. Відомості про публікації подано мовою оригіналу. Бібліографічний опис праць складено згідно діючих ДСТУ. Всі документи публікуються мовою оригіналу. Для студентів, аспірантів, науковців і спеціалістів різних галузей освіти, науки і виробництва.
Кафедра автоматики Навчально-наукового інституту автоматики і електротехніки [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: М. С. Жигалкіна, Т. С. Панченко ; за ред. Т. М. Костирко. – Миколаїв : НУК, 2017. – 98 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: бібліографічний покажчик; кафедра автоматики Навчально-наукового інституту автоматики і електротехніки; НУК