Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ТОВ «Промагротрейд») - Щербунь, А. В. (My University, 2022)
Розглянуто роль планування в підприємницькій діяльності з урахуванням теоретичних засад створення та діяльності бізнесу. Наведено характеристику підприємства ТОВ «Промагротрейд» та проаналізовано його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який, як доведено, є доцільним.
Щербунь, А. В. Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ТОВ «Промагротрейд») : бакалаврська робота ; 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“ / А. В. Щербунь ; наук. кер. О. Ю. Жукова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 71 с.
Keywords: підприємство; підприємництво; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“; enterprise; entrepreneurship; planning; business plan; economic efficiency